Årets priser i ungdomsafdelingen 2016/2017

Årets overraskelse/årets fighter
Årets overraskelse kan i år med rette også blive kaldt årets fighter. Det er en spiller, der altid er i godt humør og prøver at skabe en god stemning i træningslokalet, hvilket smitter af på de andre til træning. Han leverer også altid en utrolig stærk indsats og kommer altid for at lære og blive bedre. Han har gjort sig bemærket til holdkamp og til stævner, hvor han især på stævnefronten har leveret flotte resultater. Af dem kan nævnes to turneringssejre, som er kommet her i foråret. Derudover har han stillet op for sin klub i holdkamp, hvor holdet har været placeret i en rigtig stærk pulje. Det har dog ikke slået ham ud, selvom det somme tider har været en stor udfordring. Hans imponerende fightergen kom også til sin ret i dagens klubmesterskab, hvor han endte med at kunne kalde sig klubmester 2017 i single og double.

Årets overraskelse/fighter: Simon Í Soylu

Årets pigespiller
Årets pigespiller er startet til bordtennis i denne sæson, hvor det hurtigt har taget fart. Hurtigt kom hun op på det øvede hold, hvor hun hele tiden har kunnet formå at forbedre sig og presse de dygtige drenge. Hun er en glad, sød og smilende pige, som vi er rigtig glad for at have på holdet og som bidrager til et højt niveau til træning. I løbet af sæsonen er hun også blevet udtaget til ØBTU pigelejre, som er et kæmpe skulderklap, som virkelig viser hvor meget hun har udviklet sig. Hun har spillet pointstævner i år, hvor hun kæmpede sig op fra C-rækken til A-rækken. Til sidste pointstævne endte hun også med at vinde A-rækken over en spiller, der havde vundet de 5 første stævner. Hun toppede sæsonen med at kvalificere sig til DM, da hun nåede til kvartfinalen i double, hvor hun dannede par med Liv Pedersen fra Ejby BTK. Pigerne tabte 9-11 i femte og var kun 2 point fra at få en medalje.

Årets pigespiller 2016/2017 er Freja Nielsen

Årets drengespiller
Årets drengespiller har endnu engang bevist at han kan bide skeer med de bedste drengespillere i landet. Han træner til dagligt på Vestegnens elitehold og spiller med landsholdet hver onsdag. Han kvalificerede sig til Top 12 med en suveræn 1. plads ved Kval top 12 (10 sejre, 1 nederlag) og har blandt andet også vundet Drenge Elite ved SISU-stævnet. Til DM for hold blev han danmarksmester i Juniordivisionen på et fælleshold med Amager, og han vandt sølv i double til DM med Magnus Kaas Thomsen fra Hvidovre.

Årets drengespiller (for 3. år i træk) Emil Friis-Hansen

www.brondbybordtennisclub.dk