Hall of Fame

Ved sæsonafslutningen er det i Brøndby Bordtennis Club en tradition at afholde en prisuddeling både for ungdoms- og for seniorafdelingen. Priserne bliver overrakt i form af en pokal til sæsonafslutningen hhv. generalforsamlingen i maj måned.

Ungdom

På ungdomssiden har vi tre priser: årets drengespiller, årets pigespiller og årets overraskelse.

Prisen for årets drengespiller og årets pigespiller uddeles til de spillere, som har leveret et ekstraordinært stykke arbejde i og uden for træningslokalet, og som har opnået gode resultater i sæsonen.

Prisen for årets overraskelse uddeles til den spiller eller det hold, som har vist en ekstraordinær udvikling i sæsonen eller som på anden måde har vist overraskende tendenser.

Prisen for årets figther uddeles til den spiller, som gennem sæsonen har vist en ekstraordinær fightervilje både til træning og til kamp/stævner.

Årets drengespiller Årets pigespiller Årets overraskelse
2017/18 Noah Mortensen Freja Nielsen Emilie Wraa
2016/17 Emil Friis-Hansen Freja Nielsen Simon Í Soylu
2015/16 Emil Friis-Hansen Karoline Petersen Noah Mortensen
2014/15 Emil Friis-Hansen Kamilla Petersen Mikkel Weinkouff
2013/14 Mikkel Klint Stuhr Patricia Jensen Christopher Normann
2012/13 Jesper Ravn Emilia Kercza Carlsen Emil Friis-Hansen
2011/12 Mikkel Klint Stuhr Julie Kjærulf Christian Ryding
2010/11 Marcus Gøgsig Rikke Holst Willadsen Mikkel Klint Stuhr
2009/10 Oliver Møller Hansen Linnea Hindersson Jesper Ravn og Victor Agerskov
2008/09 Saro Zanazanian Rikke Holst Willadsen Karoline Petersen
2007/08 Kasper Petersen Simone Dueholm Michael Ryding
2006/07 Nicky Marx Rikke Holst Willadsen Emil Behrndtz, Marcus Salmonsen og Mike Carlsen
  Årets fighter
2017/18 Noah Ibrahim

Senior

På seniorsiden er der ligeledes tre priser: årets spiller, årets overraskelse og årets klubmand.

Årets spiller og årets overraskelse dækker over de samme kriterier som nævnt på ungdomssiden.

For at blive årets klubmand skal man i løbet af sæsonen have gjort en ekstraordinær indsats i klubben og for klubben.

Årets spiller Årets overraskelse Årets klubmand
2017/18 Per Madsen Tamim Mahmoud Marcus Gøgsig