Årets priser 2019/2020

Årets priser for ungdom og senior blev uddelt i forbindelse med klubmesterskabet lørdag den 29. august.

Årets spiller for ungdom
Årets spiller har i denne sæson sat en tyk streg under, hvilket potentiale han har. Mange timers træning kan ses over tid, og årets spiller hæver sit niveau hver eneste sæson. I år var ingen undtagelse og i sommerferien har vi også brugt tid på at blive skarpere mod den nye sæson. Årets spiller er altid aktiv hvad angår stævner og holdkamp og har i denne sæson for 3. år i streg spillet +100 kampe. Det er meget væsentligt i forhold til at samle erfaring og stabilitet. Årets spiller stræber hele tiden efter at blive bedre og vil udforske og lege bordtennis, hvilket er fedt at følge og være en del af. Jeg håber vi går en stor sæson i møde, hvor vi forbedrer de ting, som vi arbejder på og taler om til træning.

Årets spiller er Noah Ibrahim.

Årets pigespiller for ungdom
Årets pigespiller er en fryd for alle trænere. Arbejder altid hårdt, møder altid op, er altid en god kammerat og lægger altid en dejlig standard, som er vigtigt for Brøndby Bordtennis Club. Årets pigespiller bidrager til, at klubben er i udvikling med hendes kvaliteter. Udover det spillemæssige er årets pigespiller også med til at tage et ansvar ved at hjælpe vores unge spillere som hjælpetræner med fokus på vores yngste piger.
Hun har igen i år formået at kvalificere sig til Top 12 gennem kvalen i sit første år som junior og blev desuden østdansk mester i Dame Junior single.

Årets pigespiller er Emilie Wraa.

Årets overraskelse for ungdom
Årets overraskelse har i denne sæson taget et gevaldigt spring op gennem rækkerne. Hun har igennem mange træningstimer og en masse flid rykket flere niveauer. Fra at være nybegynder til snart at skulle deltage ved sit første ungdoms-DM. Årets pigespiller er en humørbombe uden lige, og det er svært ikke at være i godt humør i hendes nærhed. Denne sæson har budt på flere milepæle, som nævnt en kommende DM-deltagelse. Derudover var der også en deltagelse ved Top 12, som blev sikret med en 4. plads i kvalen. Årets pigespiller er meget ung og har først lige startet sin bordtenniskarriere. Det betyder, at der stadig er meget at lære, og hvis hun kan fortsætte sit engagement, så kan hun nå rigtig langt.

Årets overraskelse er Sara Mahmoud.

Årets fighter
Årets fighter har spillet i klubben i flere år og har aldrig været oppe til overvejelse til sådan en pris. Årets fighter er blevet mere moden og det kan man se på indsatsen og niveauet samt de personlige kvaliteter. Årets fighter vil jeg betegne som en rigtig kampspiller, som nu også kan levere i træningslokalet. Det er en rigtig god kombination. Der bliver rig mulighed for at fighte fremadrettet med et nyt træningssetup på sin skole, der giver mulighed for to ekstra træninger om morgenen.

Årets fighter er Zune Budal.

Årets pointstævnespiller
Årets pointstævnespiller har virkelig overrasket ved at hæve sit niveau så hurtigt. Årets pointstævnespiller har en rigtig god koncentration til træning og virker til at få spillet utrolig godt, på trods af ikke at have meget erfaring. Årets pointstævnespiller er rigtig god i træningslokalet, da han hæver standarden på sit hold og kan træne med alle. Han har i denne sæson huseret i pointstævnesammenhæng og har gjort det til sin legeplads. Han har været i A-rækken hele vejen igennem og vundet 3 ud af 5 afdelinger, hvilket også resulterede i den samlede sejr. Årets pointstævnespiller virker stadig sulten, så det bliver spændende at se udviklingen fortsætte.

Årets pointstævnespiller er Noah Andersen.

Årets hold
Årets hold har virkelig fundet hinanden i sæsonens løb. De var blevet sat sammen for første gang og flere var debutanter i forhold til at spille holdkamp. Det tog også lidt tid at finde melodien, men så blev der også skruet op for tempoet. Med en imponerende slutspurt endte holdet med at gå fra den lavere del af rækken og endte oppe på en 3.-plads. Dette var godt hjulpet af super god holdånd og god støtte fra forældrene, som har hjulpet drengene. Godt sammenhold skaber ofte gode resultater og det har dette hold bevist i år.

Årets hold er Ungdom over 12 år, C-holdet med Magnus Sachs, Victor Schmidt, Oscar Jacobi og Tobias Tagge.

Årets klubmand
Årets klubmand uddeles til en person, som har gjort en ekstraordinær indsats for klubben. Det behøver ikke nødvendigvis være en spiller. Vi har tidligere haft både søskende og forældre, som har fået tildelt prisen. I år er årets klubmand heller ikke en af klubbens spillere.
I år går prisen til en person, som har været meget aktiv i træningslokalet. Både som sparring og som medhjælpende træner, men især ved kinatræningsbordet, hvor han har styret Ungdom A-holdet med hård hånd. Det har givet større træningskvalitet og kan tydeligt ses på spillernes udvikling. Vi er meget taknemmelige for den store indsats.

Årets klubmand er Ich Voong.

Årets spiller for senior
Årets spiller for senior har i år taget et stort spring fremad. Han har været meget engageret i træningslokalet og det ses tydeligt afspejlet i hans niveau. Han er på sidste sæson steget over 200 point på ratinglisten. Han var en del af det Serie 4 hold, der endte med at blive nummer 2 i rækken, hvor han kun tabte 5 kampe og derved endte på en samlet 3.-plads på toplisten. I løbet af sæsonen slog han som en af de eneste den spiller, der endte øverst på toplisten. Det største resultat i sidste sæson var da spilleren endte med at vinde en sølvmedalje til ØM Senior i Herre Klasse 5.

Årets spiller er Frederik Duelund.

Årets overraskelse for senior
Årets overraskelse for senior startede med at spille bordtennis i forrige sæson og har i denne sæson haft sin debut på et holdkampshold. Spilleren har været meget aktiv til træning – både mandag og fredag – og har været ivrig efter at lære nyt. I denne sæson er spilleren gået mere end 200 point frem på ratinglisten, især i kraft af at han har vundet over 80 % af kampene i Serie 4. Han var en del af det Serie 4-hold, som endte på rækkens samlede andenplads. På toplisten endte han som nummer 11 med kun 5 nederlag.

Årets overraskelse er Tan Nguyen.