Lotteri til Vestegnens Startstævne

Til stævnet afholder vi et amerikansk lotteri, da vi har været så heldige at få en masse gaver sponsoreret.
Vi har blandt andet fået sponsoreret følgende:

  • 2 spillertrøjer med autografer fra Brøndby Shoppen
  • En kuffert fra Lyddæmper-Central
  • 4 gavekort à 275 kr. til Hulbæk sportsmassage
  • 3 gavekort à 275 kr. til shellac neglebehandling hos Frisørsalonen Hella
  • En masse vinpræmier fra Skovgaard Vine
  • … og meget mere …

Se her hvilke præmier der er blevet sponsoreret

Vestegnens Startstævne 2016

Husk der er sidste tilmelding til Vestegnens Startstævne søndag den 28. august!

I weekenden den 3. og 4. september afholder vi vores eget stævne, nemlig Vestegnens Startstævne.
Stævnet er perfekt til begyndere og øvede spillere og der er masser af rækker, man kan deltage i.

Bemærk, at vi har lavet to nye tiltag i år!
Vi har indført en GP-serie for bredden. Den afholdes som en del af Vestegnens og Hvidovres stævner. Alle rækker til Vestegnens Startstævne (bortset fra Puslinge Drenge A og Herre Klasse 6) indgår i GP-serien, hvor der til vinderen af GP-serien vil være flotte præmier. Der kan læses mere om konceptet på plakaten.

Der er desuden indført en blok omkring middag, hvor der spilles doublerækker. De to spilleres rating lægges sammen og skal være inden for grænserne opgivet på plakaten. Der spilles en enkelt række kun for seniorer om lørdagen, mens der i resten af doublerækkerne både kan være seniorer og ungdomsspillere. Der er tre forskellige doublerækker med forskellige ratingintervaller både lørdag og søndag samt den førnævnte seniordouble om lørdagen.

Plakaten kan hentes her

Amerikansk lotteri
Til stævnet afholder vi desuden et amerikansk lotteri, da vi har været så heldige at få en masse gaver sponsoreret. Senere vil der blive lagt en liste op over alle de gaver, som vi har fået sponsoreret. Tjek evt. også sponsorfanen i højre side på forsiden.

Bemærk også – hjælp til stævnet
Vi har brug for hjælp til at afholde vores stævne, da hele afholdelsen beror på frivilligt arbejde. Vi søger derfor hjælp blandt spillere og forældre i klubben.
Vi har især brug for nogle, som kan bage kage til vores bod, eller hjælpe med at sælge kagen samt hotdogs, toast, sodavand, kaffe, slik o.l. i boden i løbet af weekenden.
Vi har derfor lavet en liste over de opgaver, som man kan hjælpe til med ved stævnet. Den vil vi gerne bede jer udfylde og tage med til trænerne i klubben:

Liste over opgaver ved stævnet

Ama’r Open 2016

Husk der er sidste tilmelding til Ama’r Open den 24. august!

Der er ikke længe til at vi starter med træningen igen (mandag den 8. august), så hvad er bedre til at teste sommerferieformen af med end et godt stævne?
Amager BTK holde sådan et af slagsen i weekenden den 27. og 28. august, nemlig Ama’r Open.
Der er god tid til at snakke med trænerne om hvilke rækker man kan spille, da sidste tilmelding først er den 24. august.

Stævneplakaten kan hentes ned her

Træningsopstart 2016/2017

Kære ungdomsspillere og forældre!

Sommerferien er snart ovre, et nyt skoleår står for døren, og Brøndby Bordtennis Club slår dørene op for en ny sæson! Det sker mandag d. 8. august, hvor begynderne træner 16:30-18:00 og øvede 18:00-19:30.

Træningstidspunkterne er de samme som sidste år. Ligeledes er træningsholdene de første 2-3 uger, hvorefter vi vil rykke rundt, hvis vi finder behov for det. Efter de 2-3 uger vil vi afholde et forældremøde (I får en ny mail herom inden for en uges tid) hvor vi vil fortælle jer lidt om kommende stævner, eventuelle træningsweekender og lign.

Trænerteamet i år er det samme som sidste år. Mike Carlsen, Marcus Gøgsig, Mikkel Klint og Lasse Haahr vil varetage træningerne, forhåbentlig med samme mængde succes som sidste år! De to første uger af træningen er Mikkel og Marcus ude at rejse, så derfor vil Lasse og Mike være træner størstedelen af gangene her.

Som udgangspunkt vil Marcus og Mikkel tage sig af mandagens træning, mens Mike og Lasse er på onsdag. Det kan være der bliver rykket rundt på nogle af trænerne i løbet af året, men dette vil I selvfølgelig blive informeret om.

Vi glæder os rigtig meget til at byde jer velkommen til endnu en sæson, hvor fællesskab, udvikling og fastholdelse atter vil være i centrum!

Med venlig hilsen
Lasse Haahr, Ungdomsformand

Nye funktioner på hjemmesiden

Henover sommerferien er hjemmesiden blevet opdateret med et par nye funktioner:

Brøndby Bordtennis Clubs Facebook-side er blevet integreret på forsiden. På den måde kan man som spiller, forælder eller anden interesseret bedre følge med, når der fx lægges billeder op fra diverse stævner og arrangementer.
Se blandt andet billeder fra klubmesterskabet for ungdom.

På forsiden er der ydermere tilføjet en kalender med datoer for stævner, holdkampe og diverse arrangementer. Kalenderen forsøges også opdateret med sidste tilmelding til stævnerne.
Stævneplakaterne kan findes ved at åbne arrangementet i Google kalenderen og kigge under vedhæftede filer.

På “Hold”-fanen er også tilføjet en kalender over kommende holdkampe

Der er tilføjet en ny fane, som hedder “Klubben”
Under denne fane er lagt en side, som omhandler Brøndby Bordtennis Club i medierne.
Her ligger artikler helt tilbage fra 2009 – i alt 74 artikler.
Læs blandt andet den sidste nye artikel i samlingen omkring vores medaljehøst ved DM Ungdom og DM for hold:
Artikel fra Folkebladet

Under samme fane er tilføjet en side omkring Vestegnen-samarbejdet.

Yderligere er tilføjet en side, som indeholder en informationsfolder med vigtige informationer til både nye og gamle spillere. Denne informationsfolder vil vi forsøge at opdatere ved sæsonens start.

Siden Hall of Fame er opdateret med sæsonens prisuddelinger.

Træningslejr i sommerferien

I starten af juli måned afholdt vi en træningslejr i Brøndby Bordtennis Club. 16 glade spillere tilbragte en weekend sammen, hvor der blev spillet en masse bordtennis, dystet i quiz og løst svære opgaver på et natteløb.

Se billeder fra lejren her:

[Best_Wordpress_Gallery id=”6″ gal_title=”Træningslejr i BBC – Sommer 2016″]

Årets priser i seniorafdelingen 2015/16

Årets spiller
Årets spiller har i år spillet på et af Brøndbys seriehold og har været medvirkende til at holdet endte i den øverste halvdel af rækken. I år har vedkommende vundet 48 af 48 kampe og endte derfor helt øverste på toplisten. På trods af at vedkommende spiller i Serie 1, har flere af sejrene været mod tidligere divisionsspillere. Det er især imponerende med 6 vundne af 6 kampe mod TIK Taastrup i grundspillet, der endte som suveræne vindere af rækken, og med sejre i alle kampene mod Jægerspris i kvalifikationen til Østserien.

Årets spiller er Peter Sterner.


Årets overraskelse

Årets overraskelse er en spiller, som i år har forbedret sit spil væsentligt og er gået meget frem på ranglisten. I år er han steget næsten 150 point på ratinglisten. Pointene har han fået i Serie 3, hvor han i år har været fast mand på holdet. Han endte ved sæsonens afslutning som nr. 2 med 46 sejre ud af 51 kampe og har haft en stor andel i at Brøndbys Serie 3-hold endte i toppen af rækken. Ud over de mange sejre i grundspillet vandt han alle sine 4 kampe i kredskampene og har vundet 15 ud af 17 doubler med skiftende makker.

Årets overraskelse er Patrick S. Pedersen.


Årets klubmand

– eller ”Årets klubmænd”, som prisen rettelig bør hedde i år. Prisen går til en gruppe, som i år har ydet en fantastisk indsats for vores ungdomsafdeling, der næsten er fordoblet i forhold til sidste år. Vi har faktisk i perioder haft så mange ungdomsspillere, at vi manglede borde. Flere af de foregående år har vi også haft stor tilgang til klubben, men vi har ikke haft samme succes med at holde på spillerne. I år har vi næsten ikke oplevet nogen nedgang i antallet af spillere i træningslokalet ved slutningen af sæsonen, hvilket vi især kan takke vores ungdomstrænere for.

Årets klubmænd er derfor ungdomstrænerne i Brøndby Bordtennis Club:
Marcus Gøgsig, Emil Behrndtz, Lasse Haahr Petersen, Mikkel Klint Stuhr og Mike Carlsen.

Klubmesterskab for ungdom og årets priser

I lørdags afholdt vi klubmesterskaber for ungdom i Brøndby Bordtennis Club.
I år dukkede der hele 20 spillere op til vores klubmesterskaber – det er væsentligt flere, end hvad der har været de sidste par år, så det tyder på fremgang i klubben.
Spillerne blev delt op i fire rækker alt efter niveau: en A-række, B-række, C-række og D-række.
Næsten alle spillere var dukket op iført en klubtrøje – det var rigtig flot at se så mange klubtrøjer i lokalet!
Der blev spillet flot bordtennis hele dagen og kæmpet om titlen som klubmester og håneretten i et helt år. Til sidst endte det med følgende resultater i de fire rækker:

Læs resultaterne her

DM-guld og -bronze i DT for ungdom

I weekenden blev der også afholdt slutspil i Danmarksturneringen for ungdom.

Vi havde et hold med i Pigedivisionen med Kamilla Petersen (Brøndby) og Alberte Holck Christensen (Greve).
Derudover spillede Emil Friis-Hansen (Brøndby) med på et Drengedivisionshold fra Hvidovre, som havde kvalificeret sig direkte til semifinalen via en førsteplads i grundspillet.

Sidste år vandt Kamilla og Alberte DM-guld i pigedivisionen (den gang spillede de på hold med Jocefina Haagensen og Nikoline Gärtner fra Hvidovre) og de skulle derfor ud og forsvare deres guldmedalje. Det blev da også til guldmedalje i år, da Vestegnen slog netop Hvidovre i finalen med imponerende 3-0.

Hvidovres Drengedivisionshold tabte semifinalen til OB og vandt herefter bronzefinalen mod Roskilde 8-2.

[Best_Wordpress_Gallery id=”5″ gal_title=”DT-slutspil 2016″]

Læs her en reportage fra weekendens DM-kampe

www.brondbybordtennisclub.dk