Resultater fra Klubmesterskab for Senior 2021

De 7 deltagere blev efter seedning delt op i 2 puljer.

Fra den ene pulje gik Morten med 3 sejre og Patrick med 2 sejre videre til A-slutspillets semifinaler.
Niels og Ronny gik til B-slutspillet.

Fra den anden pulje var det Kenn med 2 sejre og Per med en sejr der gik til A-slutspillet.
Mogens gik i B-slutspillet.

I A-slutspillets semifinaler vandt Kenn over Patrick med 3-1 og Morten vandt over Per med 3-2.

I finalen vandt Morten over Kenn med 3-0 og blev således klubmester – det er 44 år siden Morten første gang blev klubmester!

I B-slutspillet blev der spillet alle mod alle og med 2 sejre vandt Mogens rækken.

Efter frokostpausen med pizza spillede vi double.

Zune, som var trofast tilskuer hele dagen, var med så vi kunne lave 4 hold:

Ronny/Zune, Morten/Niels, Mogens/Kenn og Patrick/Per.

Vi spillede alle mod alle og med 3 sejre blev Patrick og Per klubmestre.

Morten og Niels vandt 2 kampe og Mogens og Kenn 1 kamp.

Tillykke til klubmestrene!

Pointstævner

Pointstævner henvender sig til begyndere og øvede spillere, som ønsker at supplere træningen med turneringskampe. Hvert stævne tager mellem 2 og 3 timer.

Klubberne bliver inddelt i geografiske kredse à 3-5 klubber, og de enkelte runder afvikles på skift hos de deltagende klubber i kredsen. Der afvikles i alt 6 runder i løbet af sæsonen. Spillerne deles op efter niveau i puljer à 6-7 spillere, hvori der spilles alle mod alle. Efter runden rykker nr. 1 og 2 én pulje op, mens den sidste og næstsidste i hver pulje rykker én gang ned.

Pointstævnerne afholdes som et afsluttet stævne med præmier til puljevinderne ved hvert stævne.

Pointstævnerne afsluttes med et finalestævne, som afvikles i Valby Hallen.

Tilmelding

Det koster 75 kr. at deltage i alle 6 pointstævner, som klubben betaler. Det vil sige at egenbetalingen er 0 kr. for deltagelse.

Datoer

• Søndag 24. oktober kl. 10 (Brøndby)
  • Søndag 21. november kl. 10 (Greve Idrætscenter)
  • Lørdag 11. december kl. 10 (Herstedlund Skole, Albertslund)
  • Søndag 23. januar (spillested ukendt)
  • Søndag 13. februar (spillested ukendt)
  • Søndag 20. marts (spillested ukendt)
  • Finalestævne – 23. og 24. april (i Valby Hallen)

DM-sølv til Drengeligaen

Drengeligaen med Noah, Zune, Marco og Andreas måtte nøjes med en DM-sølvmedalje efter nederlaget i finalen til OB på 1-8.
OB var bare en for stor mundfuld for os.

Men vi kan være enormt stolte af vores præstationer gennem hele sæsonen både på banen og i træningslokalet.
Forhåbentlig giver det blod på tanden og et ønske om mere i den kommende sæson.

Vi stiller også op med et hold i Drengeligaen i den kommende sæson. Vi håber at kunne kæmpe med om medaljerne igen.

Drengeligaen er i DM-finalen

Vores hold i Drengeligaen med Zune, Marco, Andreas og Noah har i dag spillet sig i DM-finalen for hold i drengeligaen.

En vanvittig flot præstation af holdet i dag, der først vinder 8-2 over Hillerød i kvartfinalen og derefter 8-4 over Virum i semifinalen.
I morgen går det løs igen i Odense kl 10, hvor vi møder OB.

Kom så Brøndby 💪

Træning i sommerferien

Sommerferien står for døren og efter en vellykket genåbning, er det også tid til at skrue en anelse ned for aktiviteten. Derfor stopper de almindelige træningstider fra onsdag d. 23/6.

Vi har dog i år tilbud om træning i sommerferien i perioden fra d. 28/6 til 4/8. I denne periode vil der være træning for ungdom mandag og onsdag delt i to træningshold, så de fleste faktisk har de samme tider, se herunder.

Træning for senior bliver kun mandag fra kl. 19:45.

Brøndby Bordtennis Club ønsker alle en rigtig dejlig sommer og forhåbentlig ses vi både i og efter sommerferien igen.

Kim Holm Pedersen modtager BTDK’s sølvnål

Som en del af BTDK’s Turnerings- og Stævnegruppe har Kim været med til at tilrettelægge turneringen og svare på utallige henvendelser og spørgsmål angående turneringen de seneste par år.
Især perioden med skiftende nedlukning og genåbning på grund af coronapandemien har givet Turnerings- og Stævnegruppen masser af arbejde med forskellige scenarier og ændrede planer.

BTDK’s afgående formand Anders Mølgaard skriver i sin beretning:
“En faggruppe, som ikke har kunnet slappe af under skiftende Corona-restriktioner, er faggrupperne for turnering. De har været rimeligt udfordret… Jeg har selv deltaget i en stort antal Teams møder med den centrale faggruppe, og scenarierne med tilhørende turneringsplaner har været utallige. Jeg har den største respekt for den indsats, som medlemmerne i faggrupperne har lagt ned i arbejdet med at få planlagt og afviklet turneringerne. Det lykkedes kun i begrænset omfang, men vi skylder virkelig disse frivillige ledere en kæmpe tak for indsatsen.”

Udover arbejdet i Turnerings- og Stævnegruppen nævnes også Kims store arbejde med at tage billeder, optage videoer og live-streame fra stævner og holdkampe. En aktivitet som han har udøvet de seneste 15 år til stor glæde og gavn for mange personer i BTDK-regi.

Stort tillykke med sølvnålen til Kim.

Salg af bordtennisborde

Vi har et par ekstra borde stående på vores borddepot, som vi ønsker at sælge, da vi har fået nye borde.

Bordene er af modellen Stiga Expert, se billede herunder. Bordet består af to separate bordhalvdele med to hjul på hver halvdel. Når bordet pakkes sammen, klappes benene ind under bordet og låses fast. I sammenklappet tilstand fylder bordet kun svarende til bordpladens tykkelse.
Bordene er brugte, men i fin stand.
Vi sælger bordene til 1000 kr.

Tag fat i Michael Ryding ved interesse.

www.brondbybordtennisclub.dk