Lotteri Vestegnen Sommerstævne 2024

Vores amerikanske lotteri ved Vestegnen Sommerstævne 2024 er afsluttet.

Der var 318 lodder tilbage ud af de 500 lodder, som var i puljen til at starte med.
Ud af de total 76 gevinstgivende numre, blev 25 af dem indløst.

Totalt har klubben tjent ca. 3.600 kr. til ungdomsafdelingen på salg af lodsedler ved Vestegnen Sommerstævne.

En stor tak til de forældre, som har hjulpet med at skaffe gevinster.
Og en kæmpe tak til de sponsorer, som har bidraget med gevinster til lotteriet:

Mezz Mellemøstligt Madhus
SuperBrugsen Brøndby
Cirkus Baldoni – Familiens Favoritcirkus
Jan Nygaard A/S
Fri BikeShop – Glostrup
Restaurant Flammen – Glostrup
Synoptik Danmark
Prestigebarbercph
BWT Danmark
GoTeam ApS
Running Chopsticks
Glostrup Bio
Cafè Hjulben
Stylemann Amagerbrogade 85
Skousen Glostrup
Skousen Taastrup
Haistory
HAWE Hydraulik SE
JAK Workwear A/S
Holte Vinlager

Generalforsamling 2024

Det er blevet tid til den årlige generalforsamling. Kom og brug din indflydelse til at bestemme klubbens fremtidige retning.
Generalforsamlingen afholdes mandag den 27. maj kl. 19:30 i klubbens lokale.

Vi søger 2 suppleanter til bestyrelsen

Som suppleant kan man deltage i bestyrelsesmøderne og komme med gode ideer til udvikling af klubben samt forslag til arrangementer mm.

Dagsorden i henhold til vedtægterne.

Hvis du har forslag der ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal det sendes til Michael senest 8 dage før generalforsamlingen på michael.ryding@hotmail.com.

Indbydelse med dagsorden sendes snarest via mail.

Vel mødt!

Amerikansk lotteri Brøndby Stævnet 2024

Vores amerikanske lotteri ved Brøndby Stævnet 2024 er afsluttet.

Der var 291 lodder tilbage ud af de 900 lodder, som var i puljen til at starte med.
Ud af de total 170 gevinstgivende numre, blev 98 af dem indløst.

Totalt har klubben tjent ca. 12.000 kr. til ungdomsafdelingen på salg af lodsedler ved Brøndby Stævnet.

En stor tak til de forældre, som har hjulpet med at skaffe gevinster.
Og en kæmpe tak til de sponsorer, som har bidraget med gevinster til lotteriet:

Mezz Mellemøstligt Madhus
SuperBrugsen Brøndby
Cirkus Baldoni – Familiens Favoritcirkus
Jan Nygaard A/S
Fri BikeShop – Glostrup
Restaurant Flammen – Glostrup
Synoptik Danmark
Prestigebarbercph
BWT Danmark
GoTeam ApS
Running Chopsticks
Glostrup Bio
Cafè Hjulben
Stylemann Amagerbrogade 85
Skousen Glostrup
Skousen Taastrup
Haistory
HAWE Hydraulik SE
JAK Workwear A/S
Holte Vinlager

Årets priser 2022/2023

Årets klubmand

Årets klubmand er vokset gennem de år han har været i klubben både i en fysisk men også klubmæssig forstand. Han er sød og rar og til at stole på. Derfor har det også været på sin plads at give nogle andre muligheder til ham. Han er i bund og grund en klubmand på mange måder. Han støtter op om sine kammerater i kamp og træning og har en stor aktie i alle de unge spillere som han har sparet med har kunnet nå et højere niveau. Årets klubmand vinder denne pris for den store indsats han har lagt i vores stævner. Hvor han til flere stævner har taget en ordentlig tørn ved dommerbordet hvilket vi alle og måske især Michael virkelig sætter pris på. Så tak for din hjælp.

Årets klubmand er Oscar Jacobi.

Årets unge spiller

Årets unge spiller må siges at have lavet en lille kometkarriere. Han er smart og ivrig efter at vinde bordtenniskampe. Han startede på U12-holdet i denne sæson var lige en stund forbi at besøge B-holdet inden han rimelig hurtigt tog skridtet videre til A-holdet. Tingene er gået hurtigt og mit råd til Årets unge spiller vil være at huske at tage den med ro og være fokuseret på at fortsætte med at udvikle spil og sin teknik og ikke blive for opmærksom på at vinde. Årets unge spiller har formået at vinde rigtig meget i denne sæson. Han har blandt andet vundet et ungdomsstævne, taget medalje til ØM, han har vundet Puslinge A til Brøndby Stævnet og formåede i sin første hele sæson at kvalificere sig til DM for Yngre drenge.

Årets unge spiller er Samet Seker.

Årets fighter

Årets fighter har leveret en imponerende transformation. Ikke som person, der er han stadig den samme glade, smilende imødekommende og rummelige dreng. Det er i træningslokalet hvor transformationen er sket. Hvis han før havde en gnist, har han nu et bål, og det har ikke bare båret frugt men grillet frugt. Mit råd til Årets fighter er, bare bliv ved med at være dig selv og så skal du blive endnu mere udforskende i træning for du spiller meget på din base og mangler nogle ting i spillet som kan dræbe pointet.
Basen kan man dog ikke ligefrem sige har slået fejl. Da det er blevet til en imponerende sæson. Debutsæson både i Drengeliga og Serie 2 og med fin succes i begge rækker. I Drengeligaen så godt at vi kunne tage en bronze med fra hold-DM. Det var nærmest en sensation da han spillede sig i DM-semifinalen i drenge double og pressede danmarksmestrene ud et sted de ikke ville være.

Årets fighter er Maks Daod Spuur.

Årets hold

Årets hold er kunne have vundet denne titel de sidste 3 sæsoner. Af forskellige årsager og god konkurrence er den aldrig landet i denne retning men Årets hold har sat Brøndby BC tilbage på landkortet. De har været med til at hæve barren for de næste årgange. Mange tapre præstationer er det blevet til men også nederlag og hårdere tider på vejen.
En kort anekdote til jer hver:

Den første spiller har altid været lidt vores es, ikke altid helt stabil, men har bare været der hver gang når det gjaldt og har altid præsteret sit topniveau under pres. Det siger egentlig meget om hans rolige væsen og hans evne til at være i nuet. Marco Voong

Den anden spiller levere bare en garanti for at få noget på tavlen som vi siger. God i double, god i single og god på bænken. Han har en tænding især til slutspillet hvor det er som der altid lige kan blive fundet et ekstra gear. Og det at han excellerer i holdkamp siger også bare han er en mand der kæmper for fællesskabet og det synes jeg er rigtig fedt: Zune Budal

Om den tredje og sidste spiller på holdet kan man godt sige: ”Started from the buttom now we’re here”. Da det her hold blev sammensat spillede de deres første kampe som hold. I den sidste kamp møder vi Viby og vi fører måske 9-2. Andreas sidder udenfor på bænket og er helt slukket over, at de to kampe der står ud for Viby, er nogen han har ”sponsoreret”. Han følte helt bogstaveligt, at kampen stod ”9-Andreas”. Vi fik dog en god snak, og han får samlet sig til at vinde sin sidste kamp.
Tre år senere – og vi spiller DM-bronzekamp mod Virum, hvor kampen ender 7-7. Det betyder Golden Set – ét afgørende sæt, først til 11 point. Andreas udraderer sin modstander 11-5.
Det viser bare den udvikling du har lavet på alle parametre det synes jeg er virkelig imponerende: Andreas Kongsdal.

Årets hold er Juniorligaen.

Årets overraskelse, ungdom

Årets overraskelse har haft en virkelig god sæson og har opnået en vanvittig stabilitet. Bundniveauet er virkelig højt til kamp, der er næsten altid fightervilje, god taktisk forståelse og har også udviklet sig som holdkammerat. Mit råd til Årets overraskelse er at lægge på i træningslokalet, ikke fremmødemæssigt – det fejler ingenting – men at give den der ekstra skalle. Få sved på panden, syre i benene, tage nogle armbøjninger og så være mere nysgerrig og villig til at afprøve detaljer omkring slagene, så du kan forbedre dem yderligere. En ting der ikke er behov for at forbedre, det er meritterne.
Masser af podiepladser og sejre til forskellige stævner. Herunder nogle af de lidt større resultater. Var med på Drengeligaholdet som vandt DM-bronze, hvor han var en mur i grundspillet og lå længe ubesejret i rækken, tog bronze ved ØM i Drenge, leverede en kanon præstation til Youth Masters med en femteplads i Drenge 2. Og så var han den anden del af doublen, som sensationelt vandt DM-bronze.
En lille anekdote om denne doublekonstellation: I ugen op til havde vi doubletræning og Gustav og Maks tabte alle deres kampe. Da de to drenge sad slukørede sagde jeg faktisk til dem at nogle gange skal man have en dårlig generalprøve for at få en god præmiere

Årets overraskelse er Gustav Christensen.

Årets drengespiller, ungdom

Årets drengespiller har været i rivende udvikling fra start til slut i denne sæson. Vi besluttede fra start af sæsonen, at han skulle op og lege med de store drenge på Eliteholdet hos Allan og den beslutning sammen med den træningsindsats som årets drengespiller altid lægger for dagen, er der blevet mikset en god cocktail. Årets spiller har et roligt og fokuseret væsen og det giver virkelig en god balance i kamp. Jeg ser en frygtløshed og et spil hvor man spiller all out for at vinde og det er en rigtig god mentalitet. Og derfor er det også mit råd at fortsætte den mentalitet: at kunne stå stærkt som favorit og derudover at fortsætte takterne med at dele ud af alt det du har. Du ved rigtig meget om bordtennis og har nogle gode ideer så vær ikke sky for at dele dem med de yngre spillere, holdkammerater og trænere.
Der er selvfølgelig også vundet en masse. Jeg ved ikke hvor jeg skal starte, så jeg skruer bare tiden en weekend tilbage til vores Sommerstævne, hvor det blev til en andenplads i Klasse 1 og en førsteplads i Klasse 2. ØM sølv i single og double samt en guldmedalje i mixdouble. En tredjeplads til Youth Masters i Drenge 2, vinder af Drenge A til Brøndby Stævnet, DM-bronze for hold med Drengeligaen og DM-sølv i double med Andreas.

Årets spiller er Nikolaj Wirk.

Årets pigespiller, ungdom

Årets pigespiller er sød, betænksom og så er hun utrolig pligtopfyldende. Ved siden af det er hun en arbejdshest. Hun knokler altid stenhårdt i træningslokalet, hvilket jeg ikke så ofte har set for spillere i den alder. Det arbejde øger helt sikkert niveauet og det er blevet bemærket internt men også især ude i Bordtennis Danmark hvor hun er blevet inviteret med på flere camps hvor ungdomslandstræneren har været ansvarlig. Mit råd vil være: fortsæt den flid du har og alt det gode humør, som du bidrager med og så skal du øve dig i at styre bolden noget mere – længere kontakttid på bolden.
Mange flotte stævne og holdkampspræstationer. Har været førstemand/førstepige i både Pigeliga og på U13-A og vandt også sølv i Pigeligaen. Hun har vundet ØM-guld i double og sølv i single. Blev nr. 3 til Kids Masters, vandt utrolige tre medaljer ved ungdoms DM hvor det blev til bronze i single og mixdouble med Zacharias og så et danmarksmesterskab i Yngre pige double med Chelinda.

Årets pigespiller er Sofie Strandhave Jørgensen.

Årets overraskelse, senior

Prisen for årets overraskelse uddeles til den spiller eller det hold, som har vist en ekstraordinær udvikling i sæsonen eller som på anden måde har vist overraskende tendenser.

I år uddeles vandrepokalen til en spiller, der kun har spillet i klubben i et par sæsoner, men som på den korte tid har vist flot fremgang.

I sidste sæson endte spilleren med at vinder over halvdelen af sine kampe i Serie 4.
Det i sig selv er en stor overraskelse som helt ny spiller.

Naturligvis var næste skridt at prøve sig af i Serie 3. Det har vedkommende gjort i denne sæson og det er blevet til imponerende 22 sejre af 39 mulige.

Årets overraskelse er Jonas Fioritto.

Årets spiller, senior

Prisen for årets spiller uddeles til en spiller, som har leveret et ekstraordinært stykke arbejde i og uden for træningslokalet, og som har opnået gode resultater i sæsonen.

Årets spiller har været i klubben i rigtig mange år efterhånden og har i alle år bidraget med god kvalitet til både træning og turneringshold.
Ud over det bordtennismæssige har personen hjulpet til med afvikling af stævner samt arbejdet i bestyrelsen og vedkommende er ikke bleg for at komme med sin holdning, hvis man spørger 😊

Personen har i indeværende sæson gjort sig særligt bemærket i træningslokalet og til holdkampe, hvor han har taget hånd om vores unge spillere.
Han står altid klar med gode råd og har været en vigtig brik i forhold til udviklingen af de unge spillere på elitetræningen tirsdag og torsdag.
Til holdkampene har han bidraget med vigtig støtte til de spillere, som har haft deres første sæson på divisionsholdene, og har taget spillerne under sine vinger.
Generelt er han med til at skabe god stemning i lokalet til træning og kamp.

Selv har han stået for sejre i 17 ud af 30 kampe i 3. divisionen, hvor han har været fast mand hele sæsonen, og har bidraget til at holdet endte på en fjerdeplads i rækken.

Årets spiller er Mads Lund Petersen.

Sommersjov

Brøndby Bordtennis Club deltager i Sommersjov 2023 og tilmeldingen er lige åbnet.

Vi er på i følgende uger:
Uge 26
• Tirsdag 27. juni kl. 10-13

Uge 27
• Tirsdag 4. juli kl. 10-13
• Torsdag 6. juli kl. 10-13

Uge 28
• Torsdag 13. juli kl. 10-13

Kom og besøg os i vores lokaler i Brøndby Hallens kælder.
Der er plads til maks. 24 deltagere pr. gang.

Husk madpakke og indendørssko.

Læs mere her:
https://www.brondby-usk.dk/search?q=bordtennis

Tilmelding skal ske på mail til michael.ryding@hotmail.com.

Ses vi? 🏓

www.brondbybordtennisclub.dk