Årets priser – Ungdom og senior

Årets spiller (ungdom):
Om årets spiller må siges, at han har taget et kæmpe skridt i sin personlige udvikling. Der er kommet mere gnist og mere initiativ, hvilket er en rigtig god indstilling til at fortsat at kunne udvikle sit spil. Derudover har han virkelig fået brændt banen af i denne sæson. Drengeliga og to gange slutspil, kampe i serierækkerne, stævner i Sverige, Youth Masters, ungdoms-DM. Mange turneringer på et højere niveau og større personlige forventninger samt forventninger fra omverdenen har også gjort det ikke altid har været lige sjovt. Derfor synes jeg det er ekstra imponerende, den opblomstring som årets spiller har været igennem i foråret. Årets spiller har leveret hæderlige præstationer til første Youth Masters og ungdoms-DM og har leveret en håndfuld turneringssejre til diverse stævner. Den største bedrift må siges at være i slutspillet hvor han især i semifinalen i Drengeligaen mod Amager gjorde forskellen for os, da han vandt alle sine 3 singlekampe og sikrede vores comeback, så vi kunne vinde i Golden Set. Det var en kæmpe faktor og gav os muligheden i finalen hvor drengene så sikrede DM-guldet til klubben for første gang i over 10 år.
Årets spiller er for andet år i træk Zune Budal.

Årets overraskelse (ungdom):
Årets overraskelse har på alle parametre bare overrasket helt vildt. Hans første tid i klubben har været præget af lange lockdowns og har derfor ikke kunne sætte sit præg, men efter hans første fulde sæson, er der virkelig sket noget. Årets overraskelse har en vildt fed mentalitet og er ikke bange for nogen eller noget som helst, måske lige udover fysisk træning, men det arbejder vi på. Spilleglæden er nok det bærende element for årets overraskelse, det lyser simpelthen ud af ham både i træning og kamp. Han kommer til alle træninger og kan stadig finde på at spørge om vi ikke skal træne ekstra i ferierne eller mødes en time før træning. Han har været uovervindelig for sit hold i holdkamp – bogstaveligt talt. Han har faktisk vundet alle sine kampe 42 ud af 42 for at være præcis. Jeg aner ikke hvor mange pokaler og medaljer han har vundet, men der må snart være fyldt lidt ud hjemme på hylden. Årets overraskelse er i denne sæson blevet dobbelt østdansk mester, i både single og mixdouble. Årets overraskelse leverede også en flot præstation til sit første DM, hvor han på trods af at være Puslinge, stod i 1/8 finalen i Yngre drenge, og tog tilmed bronzemedalje i Yngre drenge double.
Årets overraskelse Zacharias Al-Moalem.

Årets pigespiller:
Årets pigespiller er blevet sværere at uddele med årene, da vi nu har flere dygtige piger, som deltager aktivt i både træning og kamp. Med det sagt, så har årets pigespiller har alligevel formået at levere på en hylde over alle andre. Hun er en af de mest træningsaktive og turneringsaktive spillere vi har i Brøndby. Hun er nysgerrig på alt og utrolig vellidt i klubben og i resten af Bordtennis Danmark.
Årets pigespiller har en god indstilling til træning og kamp, men har stadig meget at lære taktisk og specielt i pressede situationer. Årets pigespiller viser dog konstant at hun tager skridt i den rigtige retning og har især i den sidste del af sæsonen leveret nogle store skalpe. Hun har spillet på både et drenge- og pigehold hvor hun har leveret over forventning og været med til at sikre holdene gode resultater. Begge hold endte på en fin 3.-plads.
Årets pigespiller blev dobbelt østdansk mester i double og mixdouble samt sølvvinder i single.
Kulminationen på sæson blev DM hvor hun vandt hele 3 medaljer hjem til klubben: bronze i single og mixdouble samt et danmarksmesterskab i Yngre pige double. Alt dette opnået i en alder af bare 10 år.
Årets pigespiller er Chelinda Voong.

Årets fighter:
Årets fighter har virkelig kæmpet sig til der hvor han er i dag. Utallige timer er der blevet brugt på kampe og alle stævner der har kunnet støves op i denne sæson. Endnu flere timer i træningslokalet, hvor han er en af de mest flittige spillere. Om årets fighter er jeg især imponeret over den personlige udvikling, hvor han er gået fra at være denne her stille type til en vigtig spiller som kan bidrage både med sit niveau til træning og kamp men også socialt i klubben med sit humør og sin humor. Årets fighter har en sindssyg energi og indlevelse til kamp, som ofte hjælper til at komme over målstregen, og hive sejrene i land og man kan altid høre hvor han spiller i hallen. Årets fighter har været i vigtig brik på sit holdkampshold hvor han var med til at sikre sit hold en top 3 og selv bidrog ved at være nr. 2 på toplisten i rækken. Der bliver altid leveret en eller anden form for topplacering når Årets fighter stiller til start, men jeg vil fremhæve at han vandt en stærkt ungdomsrække til Vestegnen stævnet og Yngre drenge B til Hvidovre stævnet. Den flotteste præstation var dog til DM hvor han nåede 1/8 finale i single og kvartfinale i double. Og virkelig beviste at han er på vej fremad.
Årets fighter er Gustav Christensen.

Årets unge spiller:
Årets unge spiller har i denne sæson taget et enormt skridt i sin udvikling. Årets unge spiller har været enormt aktiv og virkelig fået en masse erfaringer ved at deltage i rigtig mange forskellige stævner og træningsdage. Udviklingen rykkede virkelig for Årets unge spiller da vedkommende blev rykket op på A-holdet midt på sæsonen. Årets unge spiller har en dejlig energi og spillelyst samt et fantastisk humør. Der bliver altid trænet ivrigt og Årets unge spiller er god til at tage imod råd og forstå at udvikling tager tid og der er villighed til at arbejde hårdt, også selvom det ikke lige lykkes første gang. Det har også været en pæn sæson resultatmæssigt hvor der er blevet vundet en afdeling af vores pointstævner og flere gode placeringer til diverse stævner. Der er også blevet taget en medalje og pokal hist og her. Årets unge spiller har prøvet mange ting for første gang i år, blandt andet debut i holdkampssammenhæng samt ØM og DM. For sæsonen vil jeg fremhæve de tre medaljer årets unge spiller vandt til Østdanske mesterskaber og en DM bronze i Yngre pige double.
Årets unge spiller er Sofie Strandhave Jørgensen.

Årets hold:
Årets hold har været en stor overraskelse i deres række. De har leveret en utrolig stabil sæson og har alle været dominerende og vundet rigtig mange af deres individuelle kampe. Holdet tabte deres første holdkamp og vandt siden 10 kampe og spillede en enkelt uafgjort. Et stærkt sammenhold og konstant udvikling sikrede holdet en sølvmedalje i deres respektive rækker. Hvad der er mest overraskende er, at ingen af dem nogensinde har spillet holdkamp før og derfor var vi også i tvivl om hvorvidt vi skulle tage chancen med dette hold. Godt vi gjorde det. Til sidst skal nævnes at drengene indtog 1.-, 2.- og 5.-pladsen på toplisten hvilket beviser hvor stærke de også var hver især.
Årets hold er Ungdom E over 12-holdet (Brøndby BC 3) med David Cortsen, Frederik Traberg og Jonas Hermansen.

Årets klubmand:
Årets klubmand er en pris, som uddeles til en person, som har gjort en ekstraordinær indsats i klubben og for klubben.

Vi har haft svært ved at uddele prisen til kun én person, da der i år er flere som har gjort sig særligt bemærket.
I år har vi valgt, at uddele prisen til hele tre personer.
Tre personer, som virkelig er vokset i år og har udviklet sig til at være rollemodeller og forbilleder for især vores yngre spillere.

Fælles for de tre personer er, at de alle har vist et stort engagement i klubben og dens aktiviteter. For bare at nævne nogen af de aktiviteter, som de har været en del af:
– Coach ved stævner, pointstævner og holdkampe
– Odense klubtur
– Juleafslutning
– Kulturnatten
– Minigolfarrangement med holdkampspillerne
– Træningslejr for piger
– Og meget mere

To af de tre prisvindere har efterhånden været i klubben en del år. Den sidste er kommet til lidt senere, men har ikke desto mindre formået at finde en plads, hvor vedkommende passer rigtig godt ind.

En anden ting, som de tre har til fælles er, at de alle er hjælpetrænere i klubben, og at de alle for nylig gennemførte deres første officielle trænerkursus.

Selvom de alle er relativt grønne udi trænergerningen, har de gået til opgaven med gåpåmod, interesse og engagement – til stor glæde for de yngre spillere.
Og til stor respekt fra trænerne og lederne her i klubben.

Vi er meget taknemmelige for den indsats der bliver lagt fra hver af de tre.
Og derfor har vi valgt at kåre dem alle tre til Årets Klubmand.

Årets klubmand 2022 er Emilie Wraa, Noah Spuur Mortensen og Victor Schmidt.

Årets overraskelse (senior)
Hårdt arbejde betaler sig. Det er i hvert fald gældende for årets overraskelse.
Det er et par sæsoner siden, at personen startede med at spille bordtennis. Siden da er der sket udvikling hver sæson – selvom det måske ikke altid er gået lige så hurtigt, som hovedpersonen selv har ønsket sig. Han har dog trofast stået i træningslokalet næsten ugentligt og har øvet sig på de ting, som han har haft svært ved.
Det er også kommet til udtryk i resultaterne fra stævner og holdkampe. Især i denne sæson er der virkelig kommet hul på sejrsbylden.
I den holdkamprække han spiller i, vandt han halvdelen af kampene.
Da Serie 5-holdet spillede finale i kredskampene, vandt han en double og den afgørende kamp, og sikrede derved holdet guldmedaljen i rækken.
Årets overraskelse er Ronny Budal.

Årets spiller (senior)
Ligesom årets overraskelse har årets spiller også brugt mange timer i træningslokalet.
Årets spiller har også haft stor succes til både stævner og holdkampe.
Han har været oppe og spille i Serie 4-rækken, men fandt ud af at niveauet var en smule for højt, når ikke man har spillet bordtennis i længere tid. Han kom derfor på samme hold som Ronny i Serie 5-rækken, som de endte med at vinde. Årets spiller endte øverst på toplisten med kun et enkelt nederlag i gruppespillet.
Derudover er det blandt andet blevet til en andenplads til både Roskilde stævnet og Hvidovre stævnet samt en sølvmedalje ved de Østdanske Mesterskaber i Herre Klasse 7.
Årets spiller er Niels Marslev.