Træningsopstart 2016/2017

Kære ungdomsspillere og forældre!

Sommerferien er snart ovre, et nyt skoleår står for døren, og Brøndby Bordtennis Club slår dørene op for en ny sæson! Det sker mandag d. 8. august, hvor begynderne træner 16:30-18:00 og øvede 18:00-19:30.

Træningstidspunkterne er de samme som sidste år. Ligeledes er træningsholdene de første 2-3 uger, hvorefter vi vil rykke rundt, hvis vi finder behov for det. Efter de 2-3 uger vil vi afholde et forældremøde (I får en ny mail herom inden for en uges tid) hvor vi vil fortælle jer lidt om kommende stævner, eventuelle træningsweekender og lign.

Trænerteamet i år er det samme som sidste år. Mike Carlsen, Marcus Gøgsig, Mikkel Klint og Lasse Haahr vil varetage træningerne, forhåbentlig med samme mængde succes som sidste år! De to første uger af træningen er Mikkel og Marcus ude at rejse, så derfor vil Lasse og Mike være træner størstedelen af gangene her.

Som udgangspunkt vil Marcus og Mikkel tage sig af mandagens træning, mens Mike og Lasse er på onsdag. Det kan være der bliver rykket rundt på nogle af trænerne i løbet af året, men dette vil I selvfølgelig blive informeret om.

Vi glæder os rigtig meget til at byde jer velkommen til endnu en sæson, hvor fællesskab, udvikling og fastholdelse atter vil være i centrum!

Med venlig hilsen
Lasse Haahr, Ungdomsformand