Tak til alle hjælpere ved Brøndby Stævnet

Endnu en gang har vi afsluttet et succesfuldt Brøndby Stævne.
Brøndby Stævnet 2017 er det største stævne hidtil. Vi havde sat 48 borde op fordelt på to haller: Brøndby Hallen og Stadionhal 1.
For at få stævnet til at køre i begge haller havde vi tilkaldt forstærkning fra vores naboklub, Hvidovre. Hvidovre stillede op tre mand høj (Victor Lynge, Nils Lachmann og Kasper Hellinghus), som hele weekenden styrede de rækker, der blev spillet i Stadionhal 1.
En speciel stor tak skal derfor lyde til Hvidovre, som fik stævnet til at forløbe glat, og gjorde det muligt for os at afholde stævnet i to haller.

Vi vil også gerne sige tak til de mange forældre, som sørgede for at der var dejlig, friskbagt kage til boden hele weekenden, der kunne tiltrække en masse lækkersultne kunder.

En kæmpe tak til Dan Hansen og Simone Hansen for at have kokkereret mørbradgryde og pastasalat til en hel hær – eller to haller fyldt med sultne bordtennisspillere.

Tak til Pernille Boldt for hjælp med design af stævneplakat – et design, som også har glædet vores sponsorer.

Derudover er vi meget taknemmelige for de forældre/familie (Magnus Sachs, Lucas Dahl, Stefan Hansen, Jonas Petersen), som virkelig gav den en skalle med opsætning/nedtagning af borde, uddeling af kampsedler og salg i boden.

Vi savnede dog hjælp fra flere af vores DT-spillere, som vi forventer hjælper til i fuldt omfang til hele stævnets afvikling.

Vi håber på at forældrene/spillerne også har mod på at give en hånd med til vores næste stævne, Vestegnens Sommerstævne, så det kan blive en lige så stor succes.

\Stævneledelsen