Sejr og nederlag for U12 C-holdet

Lørdag formiddag d. 17/11 stod vi for en samling i Herre Ungdom over 12 år C. Modstanderne var Gladsaxe og Team Egedal, mens også Dragør var kommet til Brøndby en solbeskinnet lørdag.

Til første opgør havde vi Simon I’Soylu, Magnus Sachs og Zune Budal med. Det var en meget tæt kamp, hvilket den samlede stilling 3-3 ved doublen vidnede om. Doublen blev desværre tabt med 9-11 i 5. sæt og da vi tabte to ud af de sidste tre singer tabte vi med 4-6. Ærgerligt, især med henblik på at fire ud af kampens fem 5-sættere gik til Gladsaxe. Zune og Simon tog to sejre hver, mens Magnus, der kæmpede bravt alle kampene, måtte se modstanderne vinde efter fire 5-sættere.

Brøndby 4-6 Gladsaxe

Næste kamp var mod Team Egedal, hvor vi havde skiftet Magnus ud med Emilie Wraa. Det lignede igen en tæt kamp, hvor stillingen igen var 3-3 ved doublen. Zune og Emilie spillede deres første double sammen, og var ved at lave comebacket (bagud 0-2 og 1-5). Men Emilies baghåndsloop ved 10-9 til os i 5. sæt tog desværre nettet og røg ud, og så vandt Egedal 12-10 😬

Bagud 3-4 inden sidste single-runde så det svært ud. Men holdet gav ikke op! Magnus fungerede som solidt heppekor hele holdkampen igennem – og det var medvirkende til, at 3-4 blev vendt til 6-4 og dermed en flot sejr til Brøndby!

Brøndby 6-4 Team Egedal

De to point gør, at holdet lægger på en førsteplads efter fire runder!

Zune vandt æren af at have holdets fidusbamse, Fido, til næste gang der er samling. Her er lidt billeder af det glade hold:

www.brondbybordtennisclub.dk