Ingen slinger i færgen for Brøndby 1 på Bornholm!

Lørdag d. 17/11 var Brøndby 1 på visit i det bornholmske. Her skulle man op imod Virum 3 og Bornholm. Det var Brøndby 1, bestående af Noah Mortensen, Noah Ibrahim og Freja Nielsens første kampe i denne sæson. Efter sidste års katastrofale hjemtur fra Bornholm ved kval top 12, var der i ugerne op til kampene en smule nervøsitet for vejrforholdene. Vinden blev dog ikke noget tema i denne omgang.

Turen gik over broen til Sverige og derefter med færgen i Ystad inden vi nåede frem til spillestedet i Rønne. Vi startede imod Virum 3, som havde 2* Theodor og Emma på holdet, i en hal hvor tilskuerne havde svært ved at få varmen.

Freja startede stærkt med en 3-0 sejr over Theodor M, Noah I slog Emma med 3-1 mens Noah M skulle lige finde spillet frem, men vinder komfortabelt i femte sæt over Theodor E.
Anden runde var mindst lige så overbevisende, da kun Freja led et sæt tab i sin 3-1 sejr imod Emma. Begge Noah’er vinder med 3-0 imod de to Theodor’er.
Doublen var en ren mixdouble, da Freja og Noah M slog Emma og Theodor E med 3-1. Brøndby var også stærkest i den sidste runde. Freja og Noah slog henholdsvis Theodor M og Theodor E med 3-0, inden Noah M lukkede ballet med en 3-1 sejr over Emma.

Resultat: 10-0 til Brøndby!

I den næste runde skulle vi have spillet mod Virum 2, men de havde misset at Bornholm var lokationen, og har tilbudt at komme og spille mod os i Brøndby i stedet for at blive taberdømt. Det har spillerne selvfølgelig accepteret.

Anden kamp stod derfor mod værterne fra Bornholm. De spillede med Casper, Viktor og Oscar.

Brøndby lagde endnu engang rigtig godt fra land, da Freja slog Casper med 3-1, samme cifre som Noah I vandt med imod Viktor. Noah M gjorde det til 3-0 samlet med en 3-0 sejr over Oscar. I anden runde vandt både Freja og Noah M med 3-0 over henholdsvis Viktor og Casper. Herefter skulle Brøndby lide dagens første nederlag, da Noah I blev nedkæmpet af Oscar i femte sæt. Brøndby fører dog 5-1 og kunnen med en sejr i doublen sikre 2 point. Noah I kom sig dog hurtigt efter det nederlag, da han og makker Noah M vandt sikkert 3-0 imod Viktor og Oscar. I den sidste runde cruisede Brøndby igennem med Noah M der slog Viktor 3-0, Freja vandt med 3-1 imod Oscar og Noah I, der var ved at være godt træt efter en lang dag, fik lukket med 3-1 imod Casper.

Resultat: Brøndby vinder 9-1

Alt igennem en hyggelig tur hvor imponerende 19 ud af 20 kampe blev vundet, men der også var plads til grin og ord som chipskant og undertræt…
Det var også første gang fidusbamsen “Maune” skulle uddeles. Der var bred enighed om, at den i første omgang skulle gå til Freja, selvom alle leverede rigtig gode præstationer på dagen! Hjemturen bød på endnu en behagelig sejltur og med 10-0 og 9-1 i bagagen, var der ingen slinger i hverken spillet, resultatet eller i færgen.

www.brondbybordtennisclub.dk