Sejr og uafgjort i første runde for Brøndby BC 2 i ungdom over 12 C

Sæsonen blev skudt i gang d. 27 oktober for BBC 2 imod Hillerød 2 og Roskilde 3 i Hollænderhallen. BBC 2 består af Magnus Sachs, Simon Soylu, Zune Budal og Emilie Wraa. Da man spiller 3-mands holdkampe roterer spillerne, så denne gang sad Zune Budal over.

Første holdkamp var imod Roskilde 3:

I den første runde kom Roskilde bedste fra land, ved at Simon og Magnus tabte henholdsvis med 3-1 og 3-0 imens Emilie sørgede for den ene sejr i femte sæt. I anden runde fik Brøndby dog udlignet til 3-3 ved Emilie tog endnu en sejr i afgørende sæt, Simon vandt sin kamp med 3-1 og Magnus tabte en kamp i femte sæt.
I doublen var det endnu en femsætter, som desværre gik til Roskilde, og dermed skulle der bruges minimum to sejre i sidste runde for at få point.
Det var netop hvad holdet præsterede da Emilie og Simon vandt deres kampe med 3-0 og Magnus tabte med 3-1.

Resultat: 5-5

Anden kamp blev spillet mod Hillerød 2 og her havde Brøndby altså fart på!

Der blev gjort rent bord i første runde da alle kampe blev vundet. Emilie og Simon med 3-0 og Magnus med 3-1.
I anden runde fortsatte Brøndby i sikker stil, da Emilie og Simon begge vandt med 3-0, selvom Hillerød fik en enkelt sejr da Magnus tabte med 3-0. Herefter kunne en sejr i doublen sikre den samlede sejr i holdkampen. Simon og Magnus stod for netop den, med en femsæts sejr og dermed var den samlede sejr allerede i hus.
De sidste kampe forløb i ren cruise control med 3* 3-0 og så var sejren cementeret.

Resultat: 9-1 til Brøndby!

Dermed en flot start på sæsonen med 3 ud af 4 mulige point.

www.brondbybordtennisclub.dk