Resultater fra ØM Senior 2016

Weekendens ØM Senior er vel overstået og her følger de flotte resultater, som Brøndbyspillerne leverede:

Herre U21A Single
Rækken blev afviklet som en enkelt pulje med fem mand. Christian Ryding vandt en guldmedalje ved at gå ubesejret gennem rækken.

Herre Klasse 1 Single
Vi havde Søren Kristiansen og Christian Ryding med.
Begge to tabte kvartfinalen i femte sæt. Søren tabte alle sine tre sæt med cifrene 9-11. Christian var foran 6-4 i femte sæt mod Esben Larsen (der senere vandt rækken), men tabte sættet 7-11.

Dame Klasse 1 Single
Aline van Bedaf var kommet med i rækken på en eftertilmelding. Rækken blev spillet som en pulje med fem spillere. Aline vandt 3 ud af sine 4 singler. Men det skulle vise sig at være nok til en guldmedalje, da Aline havde den bedste sætscore af de tre spillere, som havde vundet lige mange kampe.

Herre Klasse 1 Double
Vi havde to par med i rækken: Søren Kristiansen med Kenneth Bech (Greve) og Michael Ryding med Christian Ryding. Begge par tabte en kamp i puljen og gik videre som 2’ere.
Søren og Kenneth mødte det par fra Allerød, som Michael og Christian tabte til. Med en sejr på 12-10 i femte sæt avancerede de til semifinalen. Det samme gjorde Michael og Christian med en 3-0 sejr. I semifinalen mødte Søren og Kenneth det topseedede par, men tabte tæt i femte sæt.
Michael og Christian vandt semifinalen 3-0 over 1’erne fra Sørens og Kenneths pulje.
Finalen endte 3-2 til Michael og Christian og Brøndby kunne derfor slutte rækken af med to guldmedaljer og en bronzemedalje.

Dame Klasse 1 Double
Aline van Bedaf stillede op sammen med Henriette Schönemann fra Hillerød. De lignede et par som skulle snuppe guldmedaljen, da de i fjerde sæt havde flere matchbolde. De endte med at tabe sættet med 20-22 (!) og tabte også femte sæt med den mindste difference 10-12.
Derfor måtte Aline desværre ”nøjes” med en sølvmedalje i denne række.

Samlede medaljer
4 x guld
1 x sølv
1 x bronze

Dame Klasse 1 Single

Herre Klasse 1 Double