Tre sejre og to nederlag

– i weekendens sæsonindledning

I weekenden havde vi hele tre hold ude at spille deres første holdkampe i sæsonen:

I Greve Idrætscenter spillede Drengedivisionen først mod Hvidovre
Vi havde Patrick Skarsholm, Nicklas Boldt Hansen, Rasmus Birk og Malthe Hansen mens Hvidovre stillede med Oliver Berntsen, Matthew Krarup, Thorbjørn Weichert og Alexander Thelin.
Nicklas og Patrick fortsatte deres flotte doublespil fra Vestegnens Startstævne, hvor de vandt Double B og snuppede første double. Den anden double med Malthe og Rasmus endte 1-3.
Begge hold fulgtes helt lige helt op til 5-5. Det var Patrick og Nicklas som stod for sejrene hertil, mens Rasmus med en femsætskamp var tæt på at hive en vigtig kamp hjem.
Til gengæld kom de fornødne sejre i sidste runde, da både Malthe, Patrick og Nicklas vandt deres single og dermed sluttede første kamp med en 8-5 sejr.

I anden kamp mødte Drengedivisionen Hillerød. Vi havde skiftet Malthe ud med Mikkel Weinkouff. Hillerød stillede med et meget stærkt hold. Slutcifrene 0-8 viser tydeligt, at der stadig er et stykke vej op til de bedste for vores spillere. To femsættere endte vi med at spille os ud i, og doublen med Mikkel og Rasmus kan glæde sig over at have presset sidste års danmarksmestre i yngre drenge double ud i en femsætter.

Vestegnens hold i Pige Ungdom skulle møde Hvidovres førstehold i Frihedens Idrætscenter.
Vores hold bestod af Amalie Blinkilde og Celine Røn Andersen samt Kamilla Petersen til doublen.
Hvidovre stillede med Jocefina Haagensen og Mie Salhauge.
På trods af at Hvidovre var storfavoritter til kampen lykkedes det alligevel at tage tre sæt i alt, og Celine var meget tæt på at tvinge Mie ud i fem sæt i den sidste kamp.
Holdkampen endte 0-5.

I Juniordivisionen spiller Brøndbys Emil Friis-Hansen på et blandet hold i Amager BTK. Holdet består ydermere af Emil Lynge Sørensen, Benjamin Karl Nielsen, Nicholai Nyborg og Michael Ejlersen.
Det blev til to sejre over både Hillerød og Virum på henholdsvis 8-2 og 8-3. Emil tabte kun en enkelt kamp i femte sæt ud af fire singler og to doubler.
Sejrene betyder hermed også at Amager indtager rækkens førsteplads alene efter første samling.

[Best_Wordpress_Gallery id=”8″ gal_title=”11/9-2016 – Dr. div. og Pige div.”]