Kampreferat fra Serie 4 (Brøndby BC 3)

Sæsonens første holdkamp bestående af Ronny, Patrick og Andreas mod Roskilde.
Holdkampen starter godt med en doublesejr til Patrick og Andreas. Kampen starter ud med en 2-0 føring til os. Udeholdet spiller sig op og napper de efterfølgende 2 sæt til 2-2. Spænding i sidste, hvor vi har marginalerne på vores side og tør at spille med dem – 3-2.

Første single er mellem Andreas og udeholdets Tim. En klar udesejr til en velspillende Tim. 0-3 i sæt – 1-1

Patrick tager efterfølgende single mod udeholdets Tobias i en klar 3-0 i sæt – 2-1

Ronny spiller mod udeholdets Per, som også er en god spiller med mange gode slag. Ronny viser en god figur, men der blev ikke givet ved dørene. 0-3 i sæt – 2-2

Andreas tager hul på kampen mod Tobias, hvor der bliver gået mere efter at få bolden over end reelt spil. Meget krampagtig og Andreas overlader initiativ til Tobias og forsøger at spille i hans baghånd, hvilket viser sig at være en god ide. 3-1 i sæt – 3-2.

Patrick spiller i mellemtiden mod udeholdets Per, hvor der er glimt af rigtig gode dueller, men Patrick har rutinen og hiver en sejr hjem. 3-0 i sæt – 4-2.

Ronny spiller mod udeholdets Tobias, som udvikler sig i en sand gyser. Ronny viser mandsmod efter at være bagud med 2-0 i sæt til 2-2. I femte sæt følges de to til 5-5, hvor Ronny efterfølgende satser, hvilket viser sig at være dyrt. 2-3 i sæt – 4-3.

Patrick mod udeholdets bedste mand, Tim. Kampen ender med en sejr til Patrick efter en god og sikker præstation, hvor Tims kommentar efterfølgende var “jeg kunne ikke angribe mod den baghånd”. Tim var en spiller med en meget offensiv tilgang til spillet, og han var ikke nær så træfsikker mod Patrick. 3-1 i sæt – 5-3.

Andreas spiller mod udeholdets Per. Det var en spændende kamp med gode dueller, og en kamp med mange nerver fra begge parter. Kampen starter med 1-0 til Andreas og 2. Sæt kommer Per bedst fra land og fører hele 5-9, men formår alligevel at tabe 11-9, hvilket tager luften fuldstændig ud af udeholdets modstander. Beretninger fra anonyme kilder fortæller, at udeholdets Per var efterfølgende i chok over det klare nederlag. 3-0 i sæt – 6-3

Ronny slutter holdkampen af mod udeholdets Tim, som sikrer æren til udeholdet. 0-3 i sæt – 6-4.