Kim Holm Pedersen modtager BTDK’s sølvnål

Som en del af BTDK’s Turnerings- og Stævnegruppe har Kim været med til at tilrettelægge turneringen og svare på utallige henvendelser og spørgsmål angående turneringen de seneste par år.
Især perioden med skiftende nedlukning og genåbning på grund af coronapandemien har givet Turnerings- og Stævnegruppen masser af arbejde med forskellige scenarier og ændrede planer.

BTDK’s afgående formand Anders Mølgaard skriver i sin beretning:
“En faggruppe, som ikke har kunnet slappe af under skiftende Corona-restriktioner, er faggrupperne for turnering. De har været rimeligt udfordret… Jeg har selv deltaget i en stort antal Teams møder med den centrale faggruppe, og scenarierne med tilhørende turneringsplaner har været utallige. Jeg har den største respekt for den indsats, som medlemmerne i faggrupperne har lagt ned i arbejdet med at få planlagt og afviklet turneringerne. Det lykkedes kun i begrænset omfang, men vi skylder virkelig disse frivillige ledere en kæmpe tak for indsatsen.”

Udover arbejdet i Turnerings- og Stævnegruppen nævnes også Kims store arbejde med at tage billeder, optage videoer og live-streame fra stævner og holdkampe. En aktivitet som han har udøvet de seneste 15 år til stor glæde og gavn for mange personer i BTDK-regi.

Stort tillykke med sølvnålen til Kim.