Overbevisende sejr til Yngre Drenge Østserien

Onsdag aften spillede vores hold i Yngre Drenge Østserien kamp mod Amager på udebane. Holdet består af Mikkel Weinkouff (Brøndby) og Nicklas Boldt, Malthe Hansen og Rasmus Birk (alle Greve). Rasmus sad over på grund af en skade i håndleddet.
Amager stillede med David Lund Heinig, Lucas Buch og Ann-Christine Rosager Christensen.
Amager lå inden kampen på en tredjeplads og er favoritter til at kæmpe med om medaljerne. Greve lå med to sejre på en førsteplads og skulle forsøge at forsvare den flotte placering.

I første kamp mødte Mikkel David, der ligger nr. 3 i puslinge drenge. Mikkel kommer foran 10-5 ved stillingen 1-1 i sæt, men er tydeligt nervøs og misser alle sine fem sætbolde. Herefter har han et par uheldige bolde og taber sættet 14-12. I fjerde sæt kom han aldrig helt med og taber en kamp, som han med lidt mere held kunne have vundet.

Nicklas vandt rimelig sikkert over Lucas på trods af at han smed et enkelt sæt.

Det var tydeligt, at Malthe ikke havde lyst til at tabe til en pige. Ann-Christine, også kaldet AC, spillede lige op med Malthe i duellerne, var Malthe på flere tidspunkter i problemer og man kunne fornemme nervøsitet hos Malthe, der efter at have været foran 2-0 smed tredje sæt og var ved at tabe fjerde sæt også. Et par gode server reddede ham dog i slutningen af sættet.

Greve var foran 2-1 i kampe.

Mikkel spillede endnu en tæt kamp, denne gang mod Lucas. Desværre var Mikkel i perioder for utålmodig efter at afgøre bolden og det betød et nederlag på 1-3.

Malthe spillede noget af det bedste han nogensinde har spillet og slog David 3-0 i en kamp, hvor alle sæt endte med to overskydende point. En vigtig sejr, der kunne komme til at betyde meget i slutningen af kampen.

Nicklas gjorde kort proces med Ann-Christine, der havde svært ved at tage Nicklas’ skruede forhåndsloop og gjorde det til 4-2 i den samlede stilling.

I doublen spillede Malthe og Nicklas mod David og Lucas, og her kom de overbevisende foran 2-0 i sæt. Men pludselig ramte nervøsiteten Greve-drengene igen og pludselig stod den 2-2. Ved 2-3 i femte tog Dan time out og fik nerverne ned igen. I en ren gyserafslutning kæmpede drengene sig til en sejr på 11-9 i afgørende sæt, som betød en føring på 5-2.

Igen spillede Malthe sit livs kamp mod Lucas. De skiftedes hele tiden til at presse hinanden ud i banden og mange af duellerne gik over mere end 20 gange. Malthe vandt første sæt 13-11 og derfra havde han helt styr på kampen. 3-0 endte kampen. Endnu en god skalp til Malthe, der ligger væsentlig længere nede på ranglisten end både David og Lucas.

Mikkel tabte et sæt til Ann-Christine på grund af nervøsiteten. På trods af at AC ligger langt under alle drengene på ranglisten, bed hun fra sig og gav drengene kamp til stregen. I mange af duellerne manglede hun dog lige det sidste for at kunne afgøre dem. Det betød, at Mikkel kunne tage sin første sejr og Greves syvende.

Nicklas vandt endnu en kamp 3-0 mod David og havde kun små problemer i sidste sæt.

Kampen ender altså 8-2 til Greves hold. En ret overbevisende sejr, der tegner godt for de fremtidige kampe.

Her ses de glade drenge efter kampen: