Sejr og nederlag i første runde af 2. Divisionen

Sejr og nederlag i første runde af 2. Divisionen

Første runde for Vestegnen i 2. Division foregik på hjemmebane i Brøndby Hallen. Her skulle sæsonen skydes i gang med to kampe mod henholdsvis Herlev og Hillerød. Vestegnen stillede op med Mikkel Klint Stuhr, Sebastian Borel, Patrick Skarsholm og Marcus Gøgsig.
Første kamp var mod Herlev, der til lejligheden stillede med Dennis Rasmussen, Frank Gyldskov, Per Rasmussen og Søren Eriksen.

Doublerne blev delt da Søren og Frank slog Marcus og Sebastian 3-1 imens Mikkel og Patrick tog en vigtig sejr med 12-10 i femte mod Dennis og Per.
Stilling: 1-1

Der var ligeledes balance i regnskabet efter 1. Runde med singler. Mikkel lagde ud med at slå Per 3-0, Patrick tabte tæt 3-1 til Dennis inden Sebastian vandt lige så tæt 3-1 mod Søren og Marcus rundede af med at blive besejret 3-1 af Frank.
Stilling: 3-3

Vestegnen trækker fra i 2. Runde da Mikkel og Patrick begge vinder deres kampe med 3-1 over henholdsvis Dennis og Per, inden Sebastian taber til Frank og Marcus vinder over Søren, begge i femsæts kampe der blev afgjort med mindst mulig margin.
Stilling: 6-4

I den sidste runde skulle der kun bruges to kampe til at sikre sejren. Mikkel slår Frank med 3-1 og da Sebastian vender 0-2 og matchbolde imod sig til en flot 3-2 sejr over Dennis, var sejren hermed sikret med 8-4!

Anden kamp skulle spilles mod et stærkt Hillerød mandskab, der stillede med Jesper Møller, Mathias Jensen, Marius Dam og en gammel kending Oliver Petersen. Vestegnens hold var uændret.

Doublerne blev endnu engang delt lige over, da Marcus og Sebastian vandt 3-2 mod Marius og Mathias imens Mikkel og Patrick blev slået med 3-1 af Jesper og Oliver.
Stilling: 1-1

Hillerød tog føringen efter første single runde, ved Oliver slår Sebastian 3-0, Patrick bliver besejret med 3-1 af Mathias, Marcus slår Marius med 3-2 inden Mikkel taber en tæt kamp 3-2 til Jesper.
Stilling: 2-4

Hillerød fortsatte med at dominere i kælderen, da Sebastian og Patrick begge taber 3-1 til henholdsvis Oliver og Mathias. Marcus taber ligeledes 3-1 til Jesper inden Mikkel får vendt skuden en smule ved at slå Marius med 3-0.
Stilling: 3-7

Der skulle altså 4 sejre til at sikre et point i sidste runde af kampen og Vestegnen gav da også alt for at forsøge at komme tilbage i kampen. Mikkel besejrer Oliver med 3-2 samtidig med både Marcus og Patrick vinder deres kampe med 3-0 mod Mathias og Marius og holdt dermed liv i håbet om point. Sebastian spiller og fighter fortrinligt i sidste kamp mod Jesper, men må strække gevær ved 12-10 i 4. sæt. Kampen ender dermed 8-6 til Hillerød.

Samlet set en godkendt begyndelse på sæsonen i 2. Division for Vestegnen.