Brøndby i toppen ved afsluttende pointstævne

Greve var i dag vært for pointstævne nummer 6 – det sidste i rækken før der afholdes pointstævnefinale i Valby Hallen.
Som ved alle afsluttende arrangementer, skal man helst gå ud med et brag. Og det skal vi lige love for at Brøndby gjorde i dag.
Samlet blev det til både en første-, anden- og tredjeplads i A-rækken, mens vi hev to tredjepladser hjem i hhv. B- og C-rækken.

A-rækken
Endnu engang var det Adem der skulle op og stå øverst på præmieskamlen efter at være gået ubesejret igennem alle 5 puljekampe.
Lige efter ham fulgte Marco, der holdt fast i sin andenplads fra sidste pointstævne.
Overraskelsen i A-rækken var Maks, der kom fra B-rækken, men som med 3 flotte sejre over både større og ældre spillere end ham selv endte på en tredjeplads i A-rækken.

B-rækken
B-rækken var så tæt, at der skulle tælles sæt mellem tre spillere før der kunne findes en vinder. Den ene af dem var Oscar, som desværre trak det korteste strå og måtte ”nøjes” med rækkens tredjeplads. Fortjent topplacering efter flot spil, der med lidt mere held kunne være blevet til en endnu højere placering.
I B-rækken deltog også Merwan og Tobias, som begge spillede tætte og flotte kampe.

C-rækken
C-rækkens top blev domineret af Greve-spillere, men det lykkedes for Sara lige at snige sig med ind på en tredjeplads efter en sejr over Dicte fra Greve i sidste kamp. Sara kunne med en sejr over Laura endda have rykket endnu en placering op, men måtte lide det bitre nederlag med 9-11 i femte og afgørende sæt.
I C-rækken var også Lukas og Gustav med, som begge gjorde en god figur. Gustav var i flere femsættere og pressede endda også vinderen af C-rækken ud i fire sæt.

Med sin andenplads i A-rækken betyder det dermed også, at Marco ender med at få flest point sammenlagt til alle pointstævnerne med 287 point ud af 300 mulige.
Stort tillykke til Marco med det imponerende resultat og stort tillykke til alle de resterende Brøndby-spillere, der leverede nogle flotte præstationer i dag.

Vi håber at se præstationerne gentaget, når der den 30. og 31. marts skal afholdes pointstævnefinale i Valby Hallen.