Pigedivisionen i DM-semifinalen

Pigedivisionen med Freja og Emilie var lørdag i Odense for at spille sidste runde i Pigedivisionen.
For pigerne var der en DM-semifinale på spil, som kunne sikres ved en sejr over Amager.

Vi skulle spille kl. 13, men kørte allerede kl. 10 for at være i Odense i god tid, så pigerne kunne forberede sig optimalt til den vigtige første kamp mod netop Amager.
Amager var allerede inden kl. 13 ved at lægge voldsomt pres på os, da de tvang rækkens nummer 1, Silkeborg, ud i 5 kampe, men tabte i femte i de afgørende kampe.
Derved var det kampen mellem Brøndby og Amager, som ville afgøre, hvem der fik rækkens 4.-plads og dermed sidste billet til DM-semifinalen.

Freja sørgede for en god start ved sikkert – men nervøst – at slå Nikoline 3-1.
Emilie var tæt på at gøre det til en drømmestart efter føringer på både 1-0 og 2-1 mod Ida, men Ida ville det anderledes og vandt i femte sæt.
Der var derfor lagt op til en spændende double. Efter 4 meget tætte sæt, som kunne være gået begge holds vegne, endte Brøndbys piger med en meget vigtig sejr på 3-1.
Freja kunne derfor afgøre kampen med en sejr over Ida. Og det gjorde hun i overbevisende stil 3-0.
I sidste kamp skulle Emilie møde Nikoline og det var kun marginalerne til forskel mellem en sejr og et nederlag. Desværre dnte det med det sidste og holdkampen endte derfor 3-2 til Brøndby.

Med sejren over Amager betød det også, at Brøndby havde sikret sig minimum rækkens 4.-plads og derved en billet til DM-semifinalen.

Vi kunne dog med en sejr over Triton avancere yderligere i tabellen. Triton havde til dagens kampe hjemmebane og havde også medbragt et større publikum, hvilket tvang vores spillere til at heppe dobbelt så højt på hinanden, hvis vi skulle overdøve det odenseanske publikum.

Emilie fik også lidt af en fænomenal start mod Maja ved at vinde første sæt med hele 11-3. Men Maja havde lige et ekstra gear mere og snuppede de næste 3 sæt.
I Frejas kamp mod Mille var der aldrig tvivl om resultatet. 3-0 til Freja og 1-1 i den samlede stilling.
I doublen var vi med hele vejen, men Triton var bare skarpest, når det virkelig gjaldt. Derfor 2-1 til Triton efter doublen.
Det betød også, at Emilie var tvunget til at vinde over Mille, hvis vi skulle have en chance for at vinde holdkampen. Det endte desværre dog med et nederlag i femte sæt, selvom Emilie var foran over flere omgange.
1-3 til Triton og Freja kunne derfor kun pynte på resultatet i sin sidste kamp mod Maja. Det blev da også til sejr til en meget velspillende Freja, så holdkampen endte 2-3 til Triton.

Derfor var det en realitet, at Brøndby endte på rækkens 4.-plads.
I semifinalen møder vi rækkens nummer 1 fra Silkeborg. Semifinalen spilles lørdag den 18. maj i Odense.