DM Ungdom 2023

Ungdoms DM 2023 i Virum har været en super fed oplevelse for Team Brøndby/Greve/Vestegnen. Vi har været bedre repræsenteret end i mange år og spillere/coaches har givet det bedste de kunne. Det har været en super fed oplevelse at mærke det sammenhold der er i vores Team og denne weekend har været med til at give endnu et løft på den front. Når det nu er ungdoms DM så handler det selvfølgelig også om medaljer og titler. På det parameter har der også været succes. Med i alt 16 spillere til start fra Vestegnen, ender 13 af dem på podiet. Især i double har vi været langt fremme, hvilket viser en stærk bredde både blandt drenge og piger. Tusind tak til alle de forældre som har været med til at bakke op om turnering og selvfølgelig også en kæmpe tak til alle dem som bidraget som coaches!

Resultatliste for Ungdoms DM

Yngre pige single
Sofie Jørgensen (Bronze)

Yngre pige double
Sofie Jørgensen/Chelinda Voong (Guld)
Lucia Thi Ha (Bronze)

Yngre mix
Chelinda Voong (Guld)
Zacharias Al-Moalem/Sofie Jørgensen (Bronze)

Drenge double
Andreas Kongsdal/Nikolaj Wirk (Sølv)
Gustav Christensen/Maks Spuur (Bronze)

Pige single
Filippa Mickelborg (Guld)
Chelinda Voong (Bronze)

Pige double
Filippa Mickelborg/Laura Weng (Bronze)

Drenge/Pige mix
Andreas Kongsdal/Filippa Mickelborg (Guld)

Herre Junior double
Noah Ibrahim (Bronze)

Herre U21 single
Patrick Skarsholm (Guld)

Herre U21 double
Patrick Skarsholm/Nicklas Boldt (Guld)

Kæmpe tillykke til alle medaljetagerne!